Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ανατριχιαστικές συνεντεύξεις με serial killers


Τους βλέπουμε σε ταινίες, όμως η πραγματικότητα είναι εξίσου ανατριχιαστική – μπορεί και παραπάνω. Αληθινές συνεντεύξεις με μερικούς από τους μεγαλύτερους serial killers.



Αν είδατε τη σειρά Mindhunters του Netflix τότε πιθανότατα έχετε ήδη εντρυφήσει στις παρακάτω συνεντεύξεις, προσπαθώντας να καταλάβετε τι συμβαίνει στο μυαλό ανθρώπων που έσφαξαν με τον χειρότερο τρόπο κόσμο και κοσμάκη.

Αν δεν την έχετε δει, δείτε την είναι φοβερή.

Και εν συνεχεία ανατριχιάστε ελεύθερα παρακολουθώντας τις παρακάτω αληθινές συνεντεύξεις διάσημων κατά συρροή δολοφόνων, στις οποίες εξηγούν γιατί και πώς το έκαναν.

Ted Bundy

Μερικές ώρες πριν καθήσει στην ηλεκτρική καρέκλα για τον βιασμό και δολοφονία περίπου 50 γυναικών, ο Bundy έδωσε επίσημη συνέντευξη για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια φυλάκισης. Παραδόξως, η παιδική του ηλικία δεν ήταν ιδαίτερα τραυματική και οι γονείς του ήταν «καλοί Χριστιανοί» όπως τους χαρακτήρισε. Η ανάγκη το να σκοτώσει οφείλεται, κατ' αυτόν, στον εθισμό του στην πορνογραφία.




Jeffrey Dahmer

Ένας από τους πιο στυγερούς serial killers στη σύγχρονη ιστορία, ο Dahmer όχι μόνο σκότωνε τα ανυποψίαστα θύματά του αλλά τα διαμέλιζε συστηματικά και κρατούσε τα μέλη τους ως σουβενίρ. Επίσης σε κάποια από αυτά διέπραττε καννιβαλισμό και νεκροφιλία. Όπως αναφέρει στη συνέντευξή του είχε πάντα «μια αγάπη για νεκρά πράγματα και την αφαίρεση των σωθικών». Επίσης ήταν εθισμένος στην βίαιη πορνογραφία, όμως κάποια στιγμή τα περιοδικά δεν του έφταναν και ήθελε να βιώσει στην πραγματικότητα τον φόνο και τον διαμελισμό. Σχετικά με τα μακάβρια σουβενίρ, αναφέρει πως «ήθελε να κρατήσει τα θύματα κοντά του». Λίγες ημέρες μετά τη συνέντευξη σκοτώθηκε από συγκρατούμενό του.




Charles Manson

Το καλοκαιρι του '69 ο Manson με την αίρεσή του ξεκίνησαν έναν φυλετικό πόλεμο με την ονομασία Helter Skelter προβαίνοντας σε μια άνευ προηγούμενου σφαγή ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και η τότε εγκυμονούσα σύζυγος του Roman Polanski, Saron Teit. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν έχει μετανιώσει για τους φόνους, ο Manson απάντησε με γκριμάτσες, λέγοντας πώς δεν νιώθει ένοχος για κάτι που δεν έκανε. Το μόνο που μετάνιωσε ήταν ότι δεν κατάφερε να σκοτώσει κι άλλους. Εκτίει ακόμα ισόβια.




David Berkowitz: Son Of Sam

Μεταξύ 1976 και 1977 η πόλη της Νέας Υόρκης ζούσε καθεστώς τρόμου εξαιτίας ενός serial killer που δρούσε στους δρόμους της. Είχε σκοτώσει επτά ανθρώπους και τραυματίσει άλλους εφτά, στέλνοντας γράμματα στην αστυνομία με το ψευδώνυμο Son of Sam, στα οποία κορόιδευε τους αστυνομικούς και εξήρε τις δολοφονίες. Όταν οι αρχές συνέλαβαν τον Berkowitz ο ίδιος ομολόγησε ισχυριζόμενος ότι ένας δαίμονας με το όνομα Sam είχε κυριεύσει το μυαλό του και δεν ήξερε τι έκανε. Σε μεταγενέστερες συνεντεύξεις του άλλαξε τροπάριο λέγοντας ότι του είχε γίνει πλύση εγκεφάλου από μια σατανική αίρεση.




John Wayne Gacy

Γνωστός και ως Killer Clown, ο Gacy σκότωσε 33 άνδρες και παιδιά, κρατώντας τα πτώματά τους θαμμένα στην αυλή του. Σε συνέντευξή του το 1994 πριν την εκτέλεσή του εμφανίστηκε ήρεμος, παρουσιάζοντας έργα που είχε ζωγραφίσει στη φυλακή. Ανέφερε ότι ο καθένας μπορεί να βρει την ειρήνη μέσα του.




Edmund Kemper

Γνωστός και ως Co -Ed Killer, ο Kemper σκότωσε πέντε κορίτσια που έκαναν οτοστόπ μεταξύ 1972 και 1973. Μετά τους φόνους, έκανε στοματικό σεξ με τα (κομμένα) κεφάλια τους ή τα έστηνε για πορνογραφικά γυρίσματα. Τα πρώτα του θύματα ήταν η γιαγιά και ο παππούς του, τους οποίους είχε σκοτώσει σε ηλικία 15 ετών για «να δει πώς ήταν». Η δράση του έληξε το 1973, όταν σκότωσε τη μητέρα του με ένα σφυρί, την διαμέλισε και ύστερα σκότωσε την κολλητή της για παν ενδεχόμενο. Μετά από λίγο παραδόθηκε στις αρχές. Στις συνεντεύξεις του μιλά αργά, ήρεμα και σωστά, δείγμα του υψηλού του IQ και της κοινωνιοπάθειας του. Στο τέλος της συνέντευξης αναφέρει: «Είμαι ένας Αμερικάνος και σκότωσα Αμερικάνους. Είμαι ένα ανθρώπινο ον και σκότωσα ανθρώπινα όντα. Και το έκανα μέσα στην κοινωνία μου».




Gary Ridgway

Γνωστός ως Green River Killer, ο Ridgway είχε συγεκριμένη μέθοδο λειτουργίας: έπαιρνε γυναίκες που έκαναν οτοστόπ κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους, έκανε σεξ μαζί του – συναινετικά και όχι, τις στραγγάλιζε με γυμνά χέρια και μετά τις πετούσε σε δασώδεις εκτάσεις. Οι σφαγές του διήρκεσαν σχεδόν μια δεκαετία (1980-1990), κατά την οποία σκότωσε 70-90 γυναίκες. Ο ίδιος ομολόγησε τα εγκλήματά του, χωρίς όμως να μπορεί να αναφέρει πόσα ακριβώς ήταν. Στη συνέντεξή του ο Ridgway εξηγεί πώς κέρδιζε την εμπιστοσύνη των γυναιών χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία του γιου του. Επίσης αναφέρει ένα περιστατικό στο οποίο είχε και τον γιο του μαζί στο αυτοκίνητο: «Την σκότωσα. Και είμαι σίγουρος ότι ο γιος μου δεν το είδε».




Πηγή in2life

1 σχόλιο: