Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Chinju-ya: ένα εστιατόριο για τολμηρούς καλοφαγάδες


Πατσάς, κοχλιοί, αρνί …νομίζετε ότι μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν περίεργες διατροφικές συνήθειες;



Στην Yokohama της Ιαπωνίας υπάρχει ένα ΄ιδιαίτερο΄ εστιατόριο για σκληροπυρηνικά στομάχια. Το Chinju-ya, είναι γνωστό για τα εξωτικά και εκκεντρικά πιάτα που σερβίρει όπως τηγανιτή μεξικάνικη σαλαμάνδρα και μαύρο σκορπιό.

Ο τολμηρός καλοφαγάς που θα βρεθεί στο Chinju-ya θα μπορέσει να δοκιμάσει φιλέτο ελαφιού, κρέας ασβού, πόδια κροκόδειλου, ολόκληρα τηγανιτά κοτοπουλάκια, στιφάδο από μυαλά γουρουνιού και φυσικά όλων των ειδών τα έντομα!

Σίγουρα σας ανοίξαμε την όρεξη αλλά επειδή το μενού είναι εποχικό, πριν επισκεφθείτε το συγκεκριμένο εστιατόριο, μην ξεχάσετε να μπείτε στο twitter του μαγαζιού για να επιβεβαιώσετε το αν θα πετύχετε την αγαπημένη σας λιχουδιά!



















Πηγή curiosity

1 σχόλιο: