Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Sheena Liam: Το τοπ μόντελ που κεντάει υπέροχα


Η Σίνα Λίαμ (Sheena Liam) είναι ένα διεθνές τοπ μόντελ. Γεννήθηκε στη Μαλαισία, είναι κινεζικής καταγωγής και είναι η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του Asia's Next Top Model.

Έχει κι ένα χόμπι, στο οποίο επιδίδεται ανάμεσα σε προσκλήσεις για κάστινγκ, εμφανίσεις σε πασαρέλα και αεροπορικά ταξίδια σε Λος Άνζελες, Λονδίνο, Παρίσι: η Σίνα κεντάει.

«Πάντα μπορούσα να ζωγραφίζω, αλλά έως πριν δύο χρόνια, ποτέ δεν μου περνούσε απ’ το μυαλό να το εφαρμόσω στο κέντημα» δήλωσε η Σίνα στο «Martha Stewart Living». «Ο κόσμος είναι πράγματι εντυπωσιασμένος, άρα συνεχίζω με αυτό».
Με μαύρη κλωστή, κεντά απλά γυναικεία προφίλ. Και κατά έναν παράξενο τρόπο, όλα θυμίζουν τη Σίνα Λίαμ. «Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μου βασίζεται σε φωτογραφίες του εαυτού μου» εξομολογείται. «Συνήθως, ξεκινάω από μια φωτογραφία μου για να δημιουργήσω ένα σχέδιο, το οποίο με το που ολοκληρωθεί σε απλές γραμμές, μεταφέρεται στον καμβά και τότε αρχίζω το κέντημα».
Σε όλα τα κεντήματα της Σίνα, τα μαλλιά κυλούν ελεύθερα: είτε σε μακριές μπούκλες, είτε σε δυο κοτσίδες που ρέουν ως καταρράκτες, είτε σε γεμάτο κότσο ψηλά. «Λατρεύω να χρησιμοποιώ φιγούρες, γλώσσα του σώματος, χέρια, για να εκφράσω μια διάθεση. Τα μαλλιά και το πού τα βάζεις δίνουν πράγματι έμφαση σε μια κίνηση» δηλώνει.Πηγή athens voice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου